OSETILO SE KAO UDARAC Dva zemljotresa pogodila Zagreb: Dobro trese i bubnja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 21:59

"OSETILO SE KAO UDARAC" Dva zemljotresa pogodila Zagreb: "Dobro trese i bubnja"

Drugi potres zabeležen je u 21.11 sati osam kilometara severoistočno od Zagreba. Taj potres prijavilo je gotovo 200 ljudi

Dva slabija zemljotresa zatresla su večeras zagrebačko područje.

U 19.54 sati potres jačine 1,8 prema Rihteru zatresao je područje glavnog grada, a epicentar je bio šest kilometara severoistočno od Zagreba.

- Ovo je već peti danas po redu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što se događa celu noć i dan. I sve jače..., 'Jaka eksplozija. Udar i baš se osetio. Srećom kratko, ali se sve zatreslo.', 'Zagrmelo i to se dosta čulo, Zagreb Gornja Dubrava' , 'Čuo, nisam osetio, pas se uznemirio i upozorio me - neki su od komentara.

Drugi potres zabeležen je u 21.11 sati osam kilometara severoistočno od Zagreba.

Taj potres prijavilo je gotovo 200 ljudi.

- Bome dobro trese i bubnja, Donja Dubrava - jedan je od komentara.

- Osetilo se kao udarac - drugi je komentar.

Za sada nema informacija o pričinjenoj šteti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.