Nestala struja, obrušila se fasada, dogodila se saobraćajka... To su posledice zemljotresa u BiH

Izvor: B92, 31.Dec.2023, 00:20

Nestala struja, obrušila se fasada, dogodila se saobraćajka... To su posledice zemljotresa u BiH

Zemljotres koji je pogodio večeras BiH nije izazvao veću materijalnu štetu, a zasad nema nikakvih informacija o povređenim građanima, javlja Klix.ba.

Nakon što je epicentar zemljotresa jačine 4,7 stepeni po Rihteru (revidirano sa prvobitnih 5,5) registrovan u Nemili kod Zenice, pojavile su se i prve informacije o šteti.

Nekoliko minuta nakon zemljotresa, u Nemili je došlo do prekida električne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << energije, a osim Nemile, struje je nestalo i u pojedinim mesnim zajednicama u samoj Zenici. Takođe, zbog odrona na magistralnom putu koji je prouzrokovan zemljotresom, u Jelini je došlo do saobraćajne nesreće usled čega je u potpunosti obustavljen saobraćaj. Osim toga, u centru Zenice je usled zemljotresa došlo i do obrušavanja fasade sa jedne od starijih zgrada. Osim materijalne štete, zasad nema nikakvih informacija o povređenim građanima, dodaje sarajevski

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.