Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema podataka da li u zemljotresu u Italiji ima stradalih državljana BiH

RIM - Ministarstvo spoljnih poslova Italije još nema podataka da li među poginulima u zemljotresu, koji je jutros pogodio centralni dio Italije, ima državljana BiH, potvrdio je ambasador BiH u Italiji Željana Zovko.

Ambasador je izrazio nadu da među žrtvama nema građana BiH, ali je isuviše rano da bi se bilo šta tačno znalo o tome, ali očekuje se da će tokom dana biti više informacija.

Zovko je rekla da je zemljotres bio strašan, osjetio se i u Rimu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a spasilačke ekipe odmah su upućene na mjesto koje je pogodio zemljotres.

Zemljotres je bio jačine 6,2 po Rihterovoj skali sa epicentrom u gradu Amatrice, a prema posljednjim informacijama kojima Zovko raspolaže poginule su 22 osobe, ali još se traga za ljudima ispod ruševina budući da je razoreno na desetine sela.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zemljotres u Italiji: Nema podataka o nastradalim državljanima BiH

Izvor: Blic, 24.Avg.2016

Ministarstvo inostranih poslova /MIP/ BiH za sada ne raspolaže informacijama da se državljani BiH nalaze među stradalima u katastrofalnom zemljotresu koji je jutros pogodio Italiju, izjavio je danas načelnik kancelarije za odnose s javnošću MIP BiH Nebojša Regoje...- Kontaktirali smo Ambasadu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.