Napravila zemljotres: JK promovisala nove pesme! (Video)

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 05:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila zemljotres: JK promovisala nove pesme! (Video)

JK sinoć je u emisiji “Ami G Show” promocijom novog albuma ”Diva” prekinula višemesečnu medijsku ćutnju.

Od nje se uvek očekuje nešto novo, spektakularno drugačije i fantastičan izgled. Svi oni koji je vole ili ne vole promocijom ovog albuma sve to su i dobili. Jelena je veče otvorila pesmom ”Pucaj u ljubav” posle čega je rekla par rečenica o jubilarnom disku.

- Ovo je najveći tiražž ikada štampan u ovoj zemlji, prezadovoljna sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ovim što smo napravili. Hvala celom mom timu koji se potrudio da sve što boilje izgleda. Imam 11 pesama, koje će se od četvrtka naći u prodaju.

Poslušajte:

J. M


Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleušina TV promocija novog albuma

Izvor: Tracara.com, 12.Jun.2012

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je u emisiji Ami G Show započela promociju novog albuma Diva, otpevavši 3 nove pesme Pucaj u ljubav, Savršen zločin i Sodoma i Gomora. Svojim pojavljivanjem na ružičastoj televiziji JK je prekinula višemesečnu medijsku izolaciju i predstavila sve ono na čemu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.