Nakon vesti da je NASTRADALA U ZEMLJOTRESU, napokon isplivala prava istina o tome šta se desilo turskoj glumici

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2023, 14:52

Nakon vesti da je NASTRADALA U ZEMLJOTRESU, napokon isplivala prava istina o tome šta se desilo turskoj glumici

Konačno se saznalo gde je Džansu Dere.

Tokom razarajućih zemljotresa u Turskoj i Siriji, pojavila se informacija da je turska glumica Džansu Dere nestala, te da je pod ruševinama.

Turski mediji digli su pravu paniku zbog njenog nestanka, a javnost je sumnjala na najgore. Za njom se tragalo, a fanove je naročito zabrinula činjenica da se nije oglašavala ni na društvenim mrežama nakon tragedije.

Glumica se sada za turske medije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konačno oglasila i otkrila da je nije bilo u javnosti jer je slomila petu i oporavljala se kod kuće.

- Nije mi bila namera da bilo koga zabrinem i uplašim. Nisam neko ko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kom delim svoje srećne trenutke - rekla je Džansu za "CNN Turska".

Nakon vesti da je Džansu nestala na društvenim mrežama se pojavio snimak snimak na kome je navodno upravo ona, dok deli pomoć za ugrožene. Ipak pratioci na društvenim mrežama su komentarisali da se na snimku ne pojavljuje Džansu već samo neko ko liči na nju.

Napokon nakon njenog oglašavanja milioni fanovi mogu da odahnu.

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Podsetimo, Džansu je igrala u mnogim turskim serijama koje su se prikazivale kod nas, poput "Sulejman Veličanstveni", "Sila", i "Ezel".

Ranije se bavila manekenstvom. Bila je Mis Turske 2000. godine, ali joj je turska vlada zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavao na Kipru u grčkom delu Nikozije.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.