Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2023, 22:02

Najmanje 12 mrtvih u snažnom zemljotresu u Ekvadoru

Predsednik Ekvadora Giljermo Laso saopštio je da je najmanje 12 osoba poginulo u snažnom zemljotresu koji je danas pogodio tu zemlju. Ranije su agencije prenele da je jedna osoba poginula u gradu Kuenka i tri u obalskoj državi El Oro i da su mnogi ljudi ostali zarobljeni ispod ruševina. U potresu su oštećene kuce i zgrade, a brojni uspaničeni građani izašli su na ulice. U Gvajakilu, oko 270 kilometara jugozapadno od glavnog grada Kita, vlasti su prijavile oštećenja na zgradama i kucama, kao i neke urušene zidove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razoran zemljotres pogodio Ekvador (VIDEO)

Izvor: Danas, 18.Mar.2023

Snažan zemljotres magnitude 6,8 stepeni po Rihterovoj danas je pogodio područje oko drugog najvećeg grada Ekvadora, najmanje četiri osobe su smrtno stradale, oštećene su zgrade, a uspaničeni stanovnici izašli su na ulice.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.