Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023, 14:00

NOVI ZEMLJOTRES POGODIO TURSKU! Potres jačine čak 7,7 stepeni u provinciji Kahramanmaras! VIDEO

Novi zemljotres jačine 7,6 stepeni po Rihteru pogodio je južnu tursku provinciju Kahramanmaras, javlja Anadolija. Iz Uprave za vanredne situacije Turske (AFAD) navedeno je kako epicentar zemljotresa zabeležen u distriktu Elbistan, takođe u Kahramanmarasu na čijem području je registrovan i jutrašnji zemljotres. Zemljotres je zabeležen u 13.24 sati po lokalnom vremenu, na dubini od sedam […] The post NOVI ZEMLJOTRES POGODIO TURSKU! Potres jačine čak 7,7 stepeni u provinciji Kahramanmaras! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Turska

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAK ZEMLJOTRES SAD I KOD ISTANBULA! Ne prestaje da se trese u Turskoj

Izvor: Blic, 06.Feb.2023

Posle dva razorna potresa jačine 7,8 i 7,7 stepeni po Rihteru, koji su danas potresli Tursku u blizini granice sa Sirijom, oko 14 časova po lokalnom vremenu registrovan je snažan potres nedaleko od Istanbula.

Nastavak na Blic...

KONAČNO MALO LEPIH VESTI IZ TURSKE: Nestali trener pronađen živ ispod ruševina sa svojom porodicom!

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2023

Nešto lepo u ovom pravom hororu Kao što već verovatno znate Tursku je jutros pogodilo dva veoma razorna zemljotresa jačine 7.8 i 7.7 stepeni po Rihteru, a nažalost ima mnogo nastradalih i nestalih. Jedan od onih koji su bili na spisu nestalih je trener ekipe Hataje, Murate Bel sa svojom porodicom....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.