Izvor: Blic, 22.Avg.2018, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA POMOLU POLITIČKI ZEMLJOTRES Upravo počinje 11 NAJOPASNIJIH NEDELJA Trampove vladavine

Tokom proteklih godinu i po dana stanje američke politike je često nalikovalo na cirkus. Međutim, narednih 11 nedelja bi mogle da budu najnapetiji period vladavine američkog predsednika Donalda Trampa i mogle bi da donesu najveće posledice.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sledi 11 "paklenih" nedelja Donalda Trampa

Izvor: B92, 22.Avg.2018

Vašington -- Narednih 11 nedelja mogle bi biti najnapetije u politici američkog predsednika Donalda Trampa, koja je i do sada ličila na cirkus, ocenjuje "Vašington post"...U tih 11 nedelja, za koje "Vašington post" navodi da bi mobgle da budu najnapetiji period vladavine američkog predsednika,...

Nastavak na B92...

VAŠINGTON POST PREDVIĐA POLITIČKI ZEMLJOTRES: 11 najopasnijih nedelja Trampove vladavine upravo počinje!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2018

Narednih 11 nedelja mogle bi biti najnapetije u politici američkog predsednika Donalda Trampa, koja je i do sada ličila na cirkus, ocenjuje Vašington post.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.