Misterija oko Slovenaca u Nepalu

Izvor: B92, 26.Apr.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija oko Slovenaca u Nepalu

U Nepalu, koji je pogodio izuzetno jak zemljotres, nalazi se šezdesetak Slovenaca, od kojih se dvojica nisu javila svojim rođacima u zemlji.

To je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova u Ljubljani, a radi se, kako je navedeno, o dva putnika koji su sami putovali.

Slovenačka televizija je objavila razgovore sa vođama alpinističkih grupa među njima i sa svetski poznatim Vikijem Grošeljem, koji je potvrdio da je njegova grupa u Himalajima u dobrom stanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ministarstvo u Ljubljani je u redovnom kontaktu sa predstavništima država Evropske unije (EU) u Katmanduu i sa vlastima Nepala.

Prema poslednjim podacima, u Nepalu i okolnim zemljama, zemljotres je usmrtio više od 2.500 ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Nepalu šezdesetak Slovenaca, ne zna se šta je sa dvojicom

Izvor: Blic, 26.Apr.2015

U Nepalu, koji je pogodio izuzetno jak zemljotres, nalazi se šezdesetak Slovenaca, od kojih se dvojica nisu javila svojim rođacima u zemlji, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova u Ljubljani...Radi se, kako je navedeno, o dva putnika koji su sami putovali. Slovenačka televizija je večeras...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.