Manji zemljotres u Velikoj Plani

Izvor: B92, 30.Jun.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manji zemljotres u Velikoj Plani

Velika Plana -- U regionu Velike Plane registrovan zemljotres magnitude 3,6 stepeni Rihterove skale, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.

Zemljotres je zabeležen noćas u 1.15 sati, a intenzitet u epicentru procenjen je na pet do šest stepeni Merkalijeve skale.

Zavod napominje da zemljotresi ovakvog intenziteta mogu da ostave oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Velikoj Plani zemljotres jačine 3,6 Rihtera

Izvor: Blic, 30.Jun.2012

U regionu Velike Plane registrovan je zemljotres magnitude 3,6 stepeni Rihterove skale, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda...Zemljotres je zabeležen noćas u 1.15 sati, a intenzitet u epicentru procenjen je na pet do šest stepeni Merkalijeve skale...Zavod napominje da zemljotresi...

Nastavak na Blic...

Zemljotres u Velikoj Plani

Izvor: RTS, 30.Jun.2012

U regionu Velike Plane noćas u 1.15 sati registrovan zemljotres magnitude 3,6 stepeni Rihterove skale, objavio je Republički seizmološki zavod. ..Zemljotres magnitude 3,6 stepeni Rihterove skale registrovan je u regionu Velike Plane, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda...Zemljotres...

Nastavak na RTS...

Tri zemljotresa u nizu

Izvor: Šumadija Press, 30.Jun.2012

Protekle noći u 01.15 časova po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 3. 6 jedinica Rihterove skale u regionu između Velike Plane i Rače.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.