Makedonci u strahu: Još jedan jak zemljotres

Izvor: OkRadio.rs, 13.Sep.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonci u strahu: Još jedan jak zemljotres

Još dva zemljotresa pogodila su u ponedeljak glavni grad Makedonije. Jedan za drugim oko 20h registrovani su potresi jačine 2,4 i 4 stepena Rihterova skale. Prema informacijama Seizmološke opservatorije, zemljotresi su registrovani u 19.53, prenosi makedonska agencija MIA. Epicentar zemljotresa bio je četiri kilometra severoistočno od Skoplja, u regionu Aračinovu, na dubini od pet kilometra. Serija zemljotresa u području Skoplja ne jenjava već dva dana. Potres u ponedeljak u 14.20, od 3,7 stepeni Rihtera, ponovo je izveo ljude na ulice i u parkove. Ljudi, koji su opet izašli iz stanova i sa radnih mesta, kažu da...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Građane Skoplja uznemirio novi zemljotres od 4,8 Rihtera

Izvor: Cafe.ba, 13.Sep.2016

Serija zemljotresa na području Skoplja još traje, a posljednji, jačine 4,8 stepena po Richterovoj skali, uznemirio je građane makedonske prijestolnice oko 20.00 sati.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.