Kim Kardašijan otišla na Haiti

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan otišla na Haiti

Kako bi skrenula misli sa razvoda od Krisa Hamfriza starleta Kim Kardašijan otišla je na Haiti sa dobrotvornom grupom "We Advance" kako bi pomogla ljudima čije je živote ugrozio zemljotres.

Glavna zvezda rialiti šoua "Keeping Up With The Kardashians", otišla je na Haiti sa svojom mamom Kris Džener i Marijom Belo, koja je koosnivač dobrotvorne organizacije.

- Stupila je u kontakt sa Marijom Belo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njenom fondacijom, a namera joj je da do kraja godine bude fokusirana na neke druge stvari koje su joj važne, a ovaj put bio je jedna od njih - rekao je neimenovani izvor za magazin "Pipl".

Kim je nedavno volontirala u jednom centru za beskućnike uoči Dana zahvalnosti, gde je beskućnicima delila hranu zajedno sa glumicom Zoe Saldana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.