Jak zemljotres potresao Crnu Goru

Izvor: N1 televizija, 04.Jan.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak zemljotres potresao Crnu Goru

Zemljotres jačine 5,4 stepeni Rihtera potresao je danas Crnu Goru i izazvao paniku u nekoliko gradova i materijalnu štetu, ukazuju podaci lokalnih vlasti.

Epicentar je bio u blizini Plava na planini Visitor, na dubini od 10 kilometara.

Zemljotres je izazvao paniku u Plavu, Gusinju, Andrijevici, Beranama, Podgorici i drugim gradovima. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izveštajima spasilačkih službi, u Plavu i Beranama oštećene su fasade starijih kuća i dimnjaci.

U Beranama je veliki broj uznemirenih građana izašao na ulice, a nadležne službe uklanjaju materijal koji je otpao s krovova starijih zgrada.

"Službenici obilaze grad i opštinu i, osim oštećenja na dimnjacima, za sada nemamo informacije o tome da je bilo neke veće štete ili da je nekome bio ugrožen život", kazao je načelnik Službe zaštite i spasavanja u Plavu, Mirza Medunjanin.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jak zemljotres potresao Crnu Goru

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2018

Zemljotres jačine 5,2 stepeni Rihterove skale potresao je danas Crnu Goru...Zemljotres se dogodio u 11 sati i 46 minuta, sa epicentrom u blizini Plava, objavljeno je na sajtu Seizmološkog zavoda, prenose "Vijesti"...Epicentar zemljotresa bio je na dubini pet kilometara.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.