Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021, 09:24

Jači zemljotres u Japanu

Sever Japana jutros je pogodio snažan zemljotres jačine 6,6 stepeni sa epicentrom na dubini od 60 kilometara, a zgrade su se zatresle i glavnom gradu Tokiju.

Nadležni su saopštili da nema rizika od cunamija, a američka služba za praćenje zemljotres potvrdila je da je izmeren magnituda zemljotresa iznosila 6,8 stepeni, prenosi AP.

Super brzi vozovi Šinkansen privremeno su obustavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << saobraćaj, a na lokalnim železničkim linijama se kontroliše bezbednost duž pruge, ali bez kašnjenja u saobraćaju na redovnim linijama.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Zemljotres u Japanu,   Cunami u Japanu,   Cunami

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRESLO SE TLO U JAPANU: Jak zemljotres pogodio Tokio, ljuljale se zgrade - saobraćaj obustavjen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021

Potresi u Japanu...Sever Japana jutros je pogodio snažan zemljotres jačine 6,6 stepeni sa epicentrom na dubini od 60 kilometara, a zgrade su se zatresle i glavnom gradu Tokiju...Nadležni su saopštili da nema rizika od cunamija, a američka služba za praćenje zemljotres potvrdila je da je izmeren...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.