Izvor: Blic, 06.Avg.2023, 12:28

"IMA OSMEH NA MAJKU" Šta se desilo sa bebom koja je spasena iz zemljotresa u Siriji: Mala Afra je napunila 6 meseci i evo gde je sad (FOTO)

Snimak spasavanja novorođene bebe, devojčice iz ruševina zgrade u gradu Džindarisu na severu Sirije u februaru, obišla je ceo svet, a dete se od tada značajno oporavilo i sada je mala Afra jedna srećna, zdrava šestomesečna devojčica.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Sirija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba rođena u ruševinama danas srećna djevojčica

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2023

DAMASK - Snimak spasavanja novorođene bebe, djevojčice iz ruševina zgrade u gradu Džindarisu na sjeveru Sirije u februaru, obišao je cijeli svijet, a dijete se od tada značajno oporavilo i sada je mala Afra jedna srećna, zdrava šestomjesečna djevojčica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.