HRVATSKA NE PRESTAJE DA SE TRESE: Novi zemljotres pogodio područje oko Karlovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 19:48

HRVATSKA NE PRESTAJE DA SE TRESE: Novi zemljotres pogodio područje oko Karlovca

Zemljotres jačine 2,5 stepeni pogodio područje Karlovca u Hrvatskoj

U 18:59 sati u Hrvatskoj je zabeležen zemljotres magnitude 2.5.

M2.5 #earthquake (#potres) strikes 18 km E of #Karlovac (#Croatia) 14 min ago. Read eyewitnesses' stories & provide yours: https://t.co/ivVMiNIpXI

— EMSC (@LastQuake) April 17, 2021

Epicentar mu je bio na dubini od 2 kilometra, a nalazio se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17 kilometara severoistočno od Karlovca, piše EMSC.

Stanovnici obližnjih područja; poput Velike Gorice i Jankomira, napisali su kako su čuli tutnjavu i osetili lagano trešenje kuća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opet se treslo u Hrvatskoj: Zabeležen zemljotres jačine 2,7 stepeni

Izvor: B92, 17.Apr.2021

U Hrvatskoj je večeras zabeležen zemljotres jačine 2,7 stepeni...Epicentar potresa registrovan je na dubini od dva kilometra, a nalazio se 17 kilometara severoistočno od Karlovca, obajvio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC)...Stanovnici obližnjih područja, poput Velike Gorice i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.