EVO, MUČIM SE SA BABOM! Suprug Verice Rakočević izazvao zemljotres oglašavanjem - nakon prizora - TAJAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 13:20

"EVO, MUČIM SE SA BABOM!" Suprug Verice Rakočević izazvao zemljotres oglašavanjem - nakon prizora - TAJAC

Svaka čast za gospodina!

Modna kreatorka Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uprkos razlici u godinama i brojnim osudama uživaju u srećnom braku.

Razlika u godinama između Veljka i Verice je 35 godina, a on je priznao da često dobija kritike na račun njihovog odnosa, te da mu često obožavateljke šalju poruke na društvenim mrežama poput: "Kako možeš sa babom?” , na šta je on odlučio da odgovori na krajnje originalan način.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Veljko je, objavio fotografiju Verice Rakočević, koja ima 75 godina, u kupaćem kostimu i tim potezom začepio usta zluradim komentarima.

- Mrzi me da odgovaram obožavateljkama na poruke: "Kako možeš sa babom?" Evo, mučim se. Inače, pod vodom je još bolje - napisao je Veljko u opisu fotografije na kojoj je Verica u kupaćem i izgleda nestvarno dobro.

U osmoj deceniji kreatorka izgleda kao avion, pokazala je izvajano telo, trbušnjake na stomaku i uzak struk, ali i bujne grudi.

Pratioci su na prizor, bukvalno, odlepili, a objavu su potopili morem lajkova i pozitivnih komentara.

- Da li žena u sedamdeset treba da nosi ovo? Da ukoliko joj je samo nebo granica i ukoliko je apsolutni vlasnik svog života - istakla je Verica svojevremeno.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.