Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Dec.2023, 11:36

Dva zemljotresa jutros u Srbiji: Treslo se kod Svilajnca i Petrovca na Mlavi!

BEOGRAD – Prema prvim informacijama bio je jačine 3,8 po Rihteru U Srbiji su se jutros dogodila dva potresa u razmaku od sat vremena. Zemljotres se danas osetio jako na području Svilajnca, u Markovcu u osam časova i 47 minuta. Prema prvim informacijama bio je jačine 3,8 po Rihteru.   ⚠Preliminary info: #earthquake (#земљотрес) about 30 km […]
Vest Dva zemljotresa jutros u Srbiji: Treslo se kod Svilajnca i Petrovca na Mlavi! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Dva zemljotresa u Srbiji od jutros

Izvor: Danas, 03.Dec.2023

U Srbiji su se jutros dogodila dva potresa u razmaku od sat vremena, a najjači je bio na području Svilajnca, u Markovcu u osam časova i 47 minuta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.