Burna noć: Tresao se Mostar, građani u panici

Izvor: Mondo, 19.Jun.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna noć: Tresao se Mostar, građani u panici

Zemljotres jačine 3,6 stepeni Rihterove skale registrovan je na području Mostara, saopšteno je iz Seizmološke službe Republickog hidrometeorološkog zavoda, prenosi RT RS.

Foto: MONDO/Samir Cacan

U saopštenju se navodi da je zemljotres, sa procenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od pet stepeni Merkalijeve skale, registrovan u 00.48 casova.

Kako se navodi na sajtu EMSC, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji prati seizmološke aktivnosti u svetu, potres se dogodio na dubini od dva kilometra.

Zemljotres u Sarajevu, tresli se soliteri

Prema dosadašnjim informacijama na objektima prilikom potresa nije nastala šteta, a gradani su bili uznemireni.

Zemljotres se osetio u drugim delovima Hercegovine, kao i u Dalmaciji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres kod Mostara, nema štete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2018

Zemljotres jačine 3,6 stepeni Rihterove skale registrovan je na području Mostara, saopšteno je iz Seizmološke službe Republičkog hidrometeorološkog zavoda, prenosi RT RS...U saopštenju se navodi da je zemljotres, sa procenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od pet stepeni Merkalijeve skale,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.