Brnabićeva se upisala u Knjigu žalosti u ambasadi Albanije

Izvor: RTS, 28.Nov.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva se upisala u Knjigu žalosti u ambasadi Albanije

Premijerka Ana Brnabić upisala se u Knjigu žalosti u ambasadi Albanije u Beograd, povodom razornog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju.
"U ime Republike Srbije i svih naših građana izražavam najdublje saučešće građanima i rukovodstvu Republike Albanije. Vest o tragediji koja je pogodila Albaniju duboko nas je pogodila", napisala je Ana Brnabić.

"Srbija će ostati spremna da pruži >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << građanima Albanije svu portebnu podršku", dodala je premijerka.
Tri dana nakon razornog zemljotresa u Albaniji potvrđeno je da je život izgubilo 40 osoba, dok je više od 650 ljudi povređeno, od kojih su neki u kritičnom stanju.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković upisala se u Knjigu žalosti koja je otvorena u Ambasadi Republike Albanije u Beogradu, povodom razornog zemljotresa u toj zemlji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.