BALKAN NE MIRUJE! Snažan zemljotres pogodio još jednu zemlju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 23:34

BALKAN NE MIRUJE! Snažan zemljotres pogodio još jednu zemlju (FOTO)

Zemljotresi ne prestaju da pogađaju zemlje regiona i čitavog Balkana

Zemljotres jačine 3.3 stepeni po Rihterovoj skali, pogodio je večeras Grčku. Kako se navodi, zemljotres se osetio na ostrvu Argostolion.

Felt #earthquake (#σεισμός) M3.3 strikes 8 km SE of #Argostólion (#Greece) 18 min ago. Please report to: https://t.co/lPoHl43V7U pic.twitter.com/vgoEecA7b4

— EMSC (@LastQuake) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << January 12, 2021

Podsetimo, u prethodna dva dana, tlo Grčke i Turske nije mirovalo, pa je i u Ankari zabeležen jak zemljotres jačine od 4,2 stepena po Rihteru.

Kako smo ranije pisali, Hrvatsku su takođe pogodili jaki zemljotresi, a najjači je bio 6.3 stepena, u Petrinji, krajem decembra prošle godine, a danas je taj grad u ruševinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.