Anabeli se srušio plafon u dnevnoj sobi!

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabeli se srušio plafon u dnevnoj sobi!

Anabela i Andrej Atijas nedavno su umalo poginuli u sopstvenom stanu kada im se plafon skoro srušio na glavu.
Oni su u večernjim satima sedeli i odmarali se uz TV program, te ništa nije ni slutilo da će im sve presesti! I onda odjednom parče plafona palo je tik uz pevačicinu nogu, a zatim su i ostali delovi počeli da otpadaju, te im se iznad glava bukvalno stvorila rupa na plafonu.
Anabela se preplašila misleći da je zemljotres i otrčala do sobe u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je njihova ćerka Blankica, a Andrej je ostao da vidi šta se dešava. Ubrzo je shvatio da je problem napravio komšija koji ima stan iznad njih, te je otišao do njega. Ovaj se pak pravdao kako odavno planira da renovira prostor, te da nema vremena da bilo koga o tome obaveštava jer radi u inostranstvu i grabi svaki slobodan trenutak za građevinske radove, kao i da se nije nadao da će radovi na njegovom podu ošteti njihov plafon.
Srećom, bar im je platio štetu, ali u svakom slučaju ih je doveo u nezgodnu situaciju jer sada imaju dodatnu obavezu oko popravke plafona. Pozvali smo Anabelu da nam kaže kako napreduju radovi, ali je ona bila u žurbi:
“Kasnim na nastup. Sada je sve u redu, iako sam se strašno uplašila kada se to dogodilo”, rekla nam je Anabela.
Autor: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.