Izvor: SEEcult.org, 16.Mar.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija Beograd Japanu

Grupa građana organizuje 19. marta u 14 sati na Trgu republike u Beogradu skup solidarnosti i podrške državljanima Japana nakon nedavnog katastrofalnog zemljotresa. Na skupu će, ujedno, biti saopštene opcije za pružanje pomoći Japanu. Pozvani su svi zainteresovani građani i građanke da dođu na Trg republike u crvenim ili belim majicama kako bi svojim telima formirali japansku zastavu. Ta fotografija bi predstavlja moralnu podršku stanovnicima Japana, saopštili su organizatori.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Beograd Japanu" na Trgu u subotu

Izvor: Blic, 16.Mar.2011

Grupa Beograđana pozvala je sugrađane na skup "Beograd Japanu" u subotu, 19. marta, na Trgu republike od 14 sati. Cilj skupa je da iskažu solidarnost i pošalje poruka podrške državljanima Japana. ..Organizatori skupa pozivaju građane Beograda da u subotu dođu na Trg republike u crvenim ili belim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.