Izvor: Blic, 01.Okt.2020, 17:52

AUTOM PROBILA ZID Jezivi kadrovi sa mesta nesreće u Kikindi gde je žena izazvala udes: "Mislio sam da je zemljotres ili eksplozija"

Ivana i Milan Pašić iz Kikinde, još ne mogu da se oporave od šoka koji su pretrpeli u červrtak rano ujutru, kad im se jedna sugrađanka (36) kolima zarila u kuću i jako je oštetila.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MISLILI SMO DA JE ZEMLJOTRES" Kikinđanka iščupala drvo i prošla kroz zid! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Bila je pod dejstvom alkohola..Ivana i Milan Pašić iz Kikinde, nemoćno su širile ruke pred prizorom teško oštećene kuće u kojoj kao da je pukla bomba...A, puklo je najstrašnije jutros, nešto posle pet sati, kad je Kikinđanka (36) za volanom "opel vektre", iz još neutvđenih razloga, ispravila krivinu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.