Ženski saveti: Recept za savršenu bikini zonu

Izvor: NaDlanu.com, 28.Feb.2013, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženski saveti: Recept za savršenu bikini zonu

Crvenilo, iritacije, svrab posle uklanjanja dlačica na području bikini zone brijanjem, česta su posledica pena za brijanje koje u sebi sadrže agresivne sastojke.

Ukoliko imate osetljivu kožu predlažemo da sami napravite penu za brijanje koja sadrži prirodne sastojke i čiji rok upotrebe je neograničen. Osnovu pene za brijanje, idealne za uklanjanja dlačica na području bikini zone, čine prirodna masna ulja koja koži daju vlažnost i mekoću, kao što su susamovo, maslinovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jojobino, kokosovo ili bademovo ulje. Drugi važni sastojak kokosov maslac ovoj peni podariće prijatan miris, a pored toga kožu će prilikom brijanja zaštititi od isušivanja. Neizostavan sastojak je i aloe vera koja na kožu deluje umirujuće i protivupalno. Sastojci za prirodnu penu za brijanje: - pola šoljice jojobinog ili bademovog ulja - 7-8 kašičica kokosovog maslaca - pola šoljice aloe vera gela - pola šoljice prirodnog tečnog sapuna - 4 kašičice sode bikarbone - par kapi eteričnog ulja limuna ili lavandePriprema: U šerpicu stavite ulje i kokosov maslac te mešajte na umerenoj temperaturi na šporetu dok smesa ne proključa. Zatim u vrelu smesu postepeno dodajte aloe vera gel, tečni sapun i sodu bikarbonu neprestano mešajući. Na kraju ukapajte par kapi eteričnog ulja i dok je smesa topla sipajte je u teglu, pa hermetički zatvorite i čuvajte na sobnoj temperaturi. Rok trajanja ove smese je neograničen. (Super žena, B92)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Kako do savršene bikini zone?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 09:05

Crvenilo, iritacije, svrab posle uklanjanja dlačica na području bikini zone brijanjem, česta su posledica pena za brijanje koje u sebi sadrže agresivne sastojke...Ukoliko imate osetljivu kožu predlažemo da sami napravite penu za brijanje koja sadrži prirodne sastojke i čiji rok upotrebe je neograničen...Osnovu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.