Žena koja je usvojila malu Nađu: Samo sam reagovala srcem, jako sam srećna zbog terapije

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 14:11

Žena koja je usvojila malu Nađu: "Samo sam reagovala srcem, jako sam srećna zbog terapije"

O četvorogodišnjoj Nađi Marković iz Čačka, koju su roditelji napustili zbog strašne dijagnoze, brine Tatjana Obradović.

Nađu su napustili roditelji kada su saznali njenu dijagnozu, a Tatjanin humani čin oduševio je čitavu Srbiju. Ona je odlučila da bude njena starateljka.

"Ja sam samo reagovala srcem, a ona je danas deo nas, naše porodice. Trudimo se oko nje i borimo se", ističe Tatjana Obradović.

Tatjana ima troje dece i četvoro unučića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sada, a Nađa joj je sada peto unuče, pošto je zove "baba".

Deca koja boluju od ove dijagnoze često se nazivaju "deca leptiri".

Nađi je odobrena i genska krema o trošku države, koja je u Americi registrovana kao jedini lek za ovo stanje.

"Jako smo srećni što je Nađa dobila mogućnost da dobije terapiju i nadam se da će uskoro i ostala deca sa ovom dijaznogom dobiti priliku da žive život bez bola", objašnjava Tatjana Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.