Zdravstveno stanje na Egzitu

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveno stanje na Egzitu

U protekla 24 sata, od otvaranja Egzit kampa do danas u podne, nisu registrovane sumnje na zarazne bolesti, niti je bilo drugih "poremećaja zdravlja posetilaca festivala uzrokovanih hemijskim agensima", navedeno je u prvom dnevnom izveštaju pokrajinskog sekretara za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Atile Čengerija.

U tom vremenskom periodu su kod posetilaca Egzita registrovane tri povrede (posekotine tabana), koje je sanitetsko obezbeđenje festivala saniralo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Resorni pokrajinski sekretar će, kako je navedeno u saopštenju, izveštaje o zdravstvenoj situaciji na ovogodišnjem Egzitu, koji traje od 7. do 10. jula, podnositi oko 14 časova svakog dana do zatvaranja Egzitovog kampa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Egzitov kamp otvorio kapije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2011

NOVI SAD -..Prvog dana otvaranja u Egzitov kamp pristiglo je već 2.000 gostiju, uglavnom iz Velike Britanije, Holandije, zemalja iz regiona, kao i volonteri festivala...Za njih, ali i druge posetioce, večeras i sutra uveče biće priređene žurke u čast 12. Egzita, koji zvanično otvara kapije u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.