Zabranjene posete u KCS

Izvor: Mondo, 05.Feb.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjene posete u KCS

Da bi se sprečilo širenje respiratornih infekcija, zabranjene su posete u Kliničkom centru Srbije.

U cilju prevencije i kontrole širenja respiratornih infekcija kod pacijenata hospitalizovanih na klinikama Kliničkog centra Srbije, od danas je uvedena zabrana poseta.

Kako je objavljeno na sajtu ove medicinske ustanove, zabrana poseta pacijentima uvedena je u svim klinikama Kliničkog centra Srbije.

U Pirotu epidemija gripa, a kako je u Nišu?Sezona gripa na vrhuncu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zabranjene posete u KC Niš, zbog gripa hospitalizovano 26 osoba

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2019, 13:53

Broj obolelih od gripa u Nišu raste, a sa simptomima ove bolesti na Klinici za infektivne bolesti smešteno je 26 pacijenta, od kojih je 5 u teškom stanju i priključeno na respiratore. Kako bi se sprečilo širenje respiratornih infekcija zabranjene su posete pacijentima u niškom Kliničkom centru...Iz...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.