Vrhunska stomatologija u regionu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhunska stomatologija u regionu

Centar za dentalnu estetiku i implantologiju, predstavlja mesto vrhunske stomatologije u regionu. Na jednom mestu svakodnevno se izvode najsavremenije procedure iz oblasti rekonstruktivne stomatologije. Akcenat je na visoko estetskim, bezmetalnim nadoknadama - cirkon, presovana keramika, keramičke fasete, odnosno ljuskice ili navlake, kako se kaže u narodu.

Na čelu tima je dr Igor Ristić, specijalista stomatološke protetike, član borda Evropskog društva za kozmetičku stomatologiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - ESCD, čest gost kao predavač na stručnim skupovima u regionu i Evropi. Za hirurške, parodentalne i implantološke procedure zadužen je dr Nikola Vasilić, specijalista parodontologije, magistrant UCLA USA, demonstrator Nobel Biocare najvećeg globalnog proizvođača implantata.

Posebne reference klinike su rešavanje najkompleksnijih individualnih problema pacijenta po najvišim standardima moderne stomatologije i vračanje izgubljenog kvaliteta života i osmeha na lice svakog pacijenta.

Prvi kontakt može da se ostvari putem e - mail - a, slanjem RTG snimka i fotografija trenutnog stanja, što omogućava prvu procenu potrebnog tretmana kao i uvid u moguće troškove. Posle prvog pregleda pacijent dobija individualan plan terapije i predloge termina poseta po rasporedu koji mu odgovara.

Sasvim smo sigurni da pacijenti često ne poznaju sve mogućnosti koje moderna stomatologija pruža. Zato smo tu da pomognemo, predložimo i pronađemo za Vas najbolje rešenje.

Centar za Dentalnu Estetiku i implantologiju,

Cvijićeva 38, 11000 Beograd, Srbija, E-mail: dentist@iristic.com

Telefon + 381 (0) 11 - 27 - 66 - 726 ili 32 - 92 - 219,

mobilni + 381 (0) 60 - 33 - 68 - 478, www.drristic.com

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.