Vitkost uz dijetu na dlanu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitkost uz dijetu na dlanu

Uz slasne zalogaje nije teško preterati i podjesti uz ručar i večeru. Kako biste ovo izbegli pokušajte da držite dijetu na dlanu, koja je u stvari poseban način ishrane, koji omogućava vašem telu optimalan unos hrane.

Nutricionisti tvrde da je priroda pomogla u određivanju količine potrebne hrane i da je prav mera za veličinu porcije - dlan.Meso i priloge od pirinča i testenine treba jesti u onoj količini kolika nam je površina dlana bez prstiju, a salate i drugo povrće >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << onoliko koliki je dlan s prstima. Možete koristiti sve vrste mesa bez kožice i masnoće Nutricionisti kažu da generalno, na porcije treba više paziti kad se radi o mesu, testenini, pirinču i krompiru, a manje kad se radi o povrću i većini vrsta voća.Meso treba da bude debelo kao vaš dlan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.