Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2021, 11:46

Ujedinjeni protiv kovida: Mesecima nudimo mere i rešenja, zdravlje nema cenu

Udruženje lekara Ujedinjeni protiv kovida saopštilo je da već mesecima nudi Ministarstvu zdravlja i Kriznom štabu predloge mera i rešenja, a da su se oni, kako navode, ili u potpunosti oglušili na ove inicijative i predloge "ili su neke delimično i neuspešno primenili sa velikim zakašnjenjem".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ujedinjeni protiv kovida: Zdravlje građana nema cenu

Izvor: Danas, 06.Mar.2021

Udruženje lekara Ujedinjeni protiv kovida (UPK) već mesecima istrajno i argumentovano upozorava na katastrofalne propuste učinjene tokom pandemije u Srbiji, istovremeno nudeći Ministarstvu zdravlja (MZ) i tzv. Kriznom štabu (KŠ) predloge mera i rešenja, čija bi primena značajno doprinela borbi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.