Tim iz Švajcarske predvođen srpskim doktorom pravi vakcinu za sve mutacije VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 15:07

Tim iz Švajcarske predvođen srpskim doktorom pravi vakcinu za sve mutacije VIDEO

Dok širom sveta ljude vakcinišu sa nekoliko vrsta vakcina, naučnici uveliko rade na vakcinama druge generacije koje bi, kako kažu, trebalo da budu delotvornije u borbi protiv koronavirusa. Tim naučnika kompanije "Svis rokets", koja je priznata na polju imunoonkologije, trenutno uz pomoć Vlade Švajcarske i grada Bazela radi na izradi vakcine poznatije kao "raketna vakcina". Tim predvodi čovek iz Srbije dr Vladimir Cmiljanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tim iz Švajcarske koji vodi srpski naučnik pravi novu vakcinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021

Tim naučnika kompanije "Svis rokets" iz Bazela, predvođen Vladimirom Cmiljanovićem iz Srbije, radi na izradi "raketne vakcine" protiv korona virusa, a Cmiljanović kaže da je reč o vakcini koja može da reaguje na sve mutacije i da je plan da Srbija i Švajcarska prve dobiju ovu vakcinu...Cmiljanović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.