Svi muškarci lažu da im je za 2 cm veći: Zavladao trend uvećanja muškog polnog organa VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 13:09

"Svi muškarci lažu da im je za 2 cm veći": Zavladao trend uvećanja muškog polnog organa VIDEO

U SAD-u je zavladao trend uvećanja polnog organa kod muškaraca hijaluronom, a gosti emisije "Jutro", televizije Prva, razgovarali su o ovoj temi te otkrili koliko su ove metode zapravo zdrave.

Urolog i seksolog Aleksandar Milošević i Međunarodni profesor poretka ljubavi, Vlada Ilić na samom početku dali su svoje mišljenje o tome zašto je baš sada ova metoda "planula" u Americi.

"Pre svega iz finansijskih razloga, jer je hijaluron jako skup, a muškarcima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potrebno čak 10 mililitra kako bi samo vidljivo zadebljali penis. Dakle, ne radi se o produžavanju već udebljavanju i to samo privremenom. Pritome se oštećuje sluzokoža, tako da je ovo potpuno pogrešna metoda. Jedino dobro jeste što se hijaluron resorbuje u organizmu. Danas inače za uvećanje penisa postoje ozbiljne hirurške metode ali koje ga uvećavaju realno i trajno", priča doktor Milošević i naglašava da nije istina da se penis zaista može produžiti hijauronom.

"Pravo produženje penisa je moguće samo hirurškom metodom. Tako se može uvećati za do 3,4 cm u opuštenom stanju, što pacijenti često traže, ali se on zato manje produži pri erekciji".

Psihoterapeut Vlada Ilić dao je svoje mišljenje zbog čega muškarci odlaze na uvećanje penisa - da li su razlozi isključivo fizičke ili pak psihičke prirode.

"Totalno smo izgubili kompas, vezu sa muškom snagom i energijom. Radi se zapravo o gubitku i manjku samopouzdanja, pa zato muškarci posežu za tim i to je možda i moguće tako nadomestiti, ali kratkotrajno", kaže Ilić dok Milošević dodaje da je veličina normalnog, prosečnog penisa 13,5 cm te da muškarci nemaju potrebe da se opterećuju.

"Svi muškarci govore da im je dva centimetra veći. To je uvek želja muškaraca, samo što neko ode na intervenciju, neko ne", zaključio je.

Detaljnije o ovoj temi pogledajte u prilogu iz emisije "Jutro", koji sledi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.