Šokantna reklama zbog koje biste mogli da ostavite cigarete

Izvor: B92, 31.Dec.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna reklama zbog koje biste mogli da ostavite cigarete

Mnogi će na listu novogodišnjih odluka staviti prestanak pušenja. Retki će uspeti da u njoj istraju.

Međutim, Engleski zavod za javno zdravlje odlučio je da ih podstakne na taj korak uz pomoć nove kampanje.

Kao deo kampanje, emituje se reklama izuzetno uznemirujuće sadržine, a osim nje, stanovnici Engleske na ulicama mogu videti i bilborde i plakate s krvlju i trulim mesom.

Iako su pušači uglavnom svesni štete koju duvan nanosi njihovom srcu i plućima, mnogo manje su upoznati s posledicama koje pušenje ostavlja na kostima, mišićima, mozgu, zubima i očima.

Možda će ih ova reklama podsetiti na to.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon ove reklame ćete se sigurno odreći pušenja!

Izvor: NaDlanu.com, 31.Dec.2014

Mnogi će na listu novogodišnjih odluka staviti prestanak pušenja. Ova reklama će vas podstaći da se pridržavate te odluke!..Engleski zavod za javno zdravlje odlučio je da ih podstakne na taj korak uz pomoć nove kampanje...U sklopu nje, emituje se reklama izuzetno uznemirujuće sadržine, a osim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.