Smršajte 10 kg za mesec dana: Dijeta sa jajima

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2013, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršajte 10 kg za mesec dana: Dijeta sa jajima

Dijeta sa jajima spada u oprobane načine da se za kratko vreme oslobodite viška kilograma. Postoji nekoliko verzija, a za vas smo izdvojili najumereniju koja se bazira na smanjenom unosu ugljenih hidrata.

Ova dijeta ima nekoliko varijanti, a najrigoroznija promoviše da jedete samo tvrdo kuvana jaja i pijete mineralnu vodu.

Doručak

2 kuvana jaja

1/2 grejpfruta

Ručak

pečena piletina bez kožice

zelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << salata

Večera

Omlet od 2 jajeta sa spanaćem i paradajzom

Da biste izbegli monotoniju koja često razlog neuspeha dijete, možete na meni da uvrstite još neke namirnice. Zapravo, preporučena hrana su, osim jaja, piletina, ćuretina, riba, voće, povrće sa malo ugljenih hidrata, biljni čajevi bez šećera i voda.

Značajno je smanjen unos ugljenih hidrata, a hleb, testenina i krompir su strogo zabranjeni. Za tri meseca pridržavanja ovog režima ishrane možete oslabiti i do 30 kilograma.

Jedan od najčuvenijih promotera ove dijete je holivudski glumac Adrian Brodi, koji je izgubio 15 kilograma pripremajući se za ulogu u filmu "Pijanista". Njegova verzija ovi dijete bila je sledeća: on je jaja jeo za doručak, manje parče grilovane piletine za ručak i parče ribe sa parenim povrćem za večeru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.