Skrivena tačka zadovoljstva: Orgazam možete doživeti u uhu – lekar objasnio i kako VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 21:01

Skrivena tačka zadovoljstva: Orgazam možete doživeti u uhu – lekar objasnio i kako VIDEO

Nije samo dodirivanje ono što može izazvati uzbuđujuću reakciju, prave vibracije od muzike, pevanja, zevanja ili pevušenja mogu pokrenuti reakciju kod nekih ljudi.

Lekari su se nagledali raznih predmeta gurnutih na razna mesta gde ne pripadaju radi seksualnog zadovoljstva, ali nedavno je medicinski stručnjak potvrdio da ubacivanje predmeta u uši može neke ljude dovesti do "ušnog orgazma".

Dr. Karan Raj, britanski doktor poznat na TikToku po deljenju neobičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << činjenica i razbijanju medicinskih mitova, odgovorio je na video-zapis u kojem se otkriva da neki ljudi mogu doživeti "ušne orgazme".

"Zašto je evolucija stavila orgazmičko dugme u ušima ako nije dopušteno stavljati štapiće za uši?" pitala je jedna žena u TikTok videu koji je pregledan 7,5 miliona puta. U videu se čini da žena doživljava orgazam nakon što je pogodila pravo mesto pamučnim štapićem.

Raj je odgovorio vlastitim TikTok videom u kojem je rekao: "Ako vam se to dogodi, doživljavate 'ušni orgazam' ".

Doktor je objasnio da se grana vagusnog živca - glavnog živca parasimpatičkog nervnog sistema koji kontroliše autonomne funkcije poput probave i otkucaja srca, a povezan je sa vaginalnim orgazmima - proteže do uha. On prenosi signale između mozga, srca i probavnog sistema. Masaža vagusnog živca u uhu može izazvati umirujući i euforični učinak sličan orgazmima. Raj je takođe primetio da je vrlo verovatno da se erektilno tkivo u ušima poveća. To znači da "ušni orgazmi" mogu biti reakcija na oticanje u ušnom kanalu koje je doktor opisao kao "erektirane uši".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.