Prolećna infuzija nadohvat ruke: Čisti jetru, izbacuje višak soli, ublažava probleme sa zglobovima

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 21:11

"Prolećna infuzija" nadohvat ruke: Čisti jetru, izbacuje višak soli, ublažava probleme sa zglobovima

Mnogi u blizini stana ili u dvorištu imaju brezino drvo, a ne znaju koliko je ona dobra i ne znaju da je mogu iskoristiti za prolećnu detoksikaciju.

Ovo drvo sadrži vodu, popularnu pod nazivom brezina voda, a možete je pronaći u gotovo svakoj prodavnici zdrave hrane.

Ovo stablo je puno vode koja je lekovita i može se koristiti za detoksikaciju, čišćenje jetre i bubrega. Pije se nekoliko puta na dan pomalo, jer ukoliko popijete naiskap celu čašu može uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na to da odmah odete u toalet i tako će ona samo proći kroz organizam, umesto da ga pročisti.

Za šta je sve brezina voda dobra?

Ukoliko imate brezu u dvorištu, možete sami iskoristiti njenu vodu, ali tako da u potpunosti ne oštetite drvo. Potrebno je samo da probušte rupu veličine 5 centimetara u stablu, u probušeni otvor postavite malo crevo, sprovedete ga u flašu i sačekate da se voda nakupi. Ovako možete dobiti i do 5 litara vode.

Drvo breze prema narodnom verovanju treba i grliti jer leči i oslobađa od negativne energije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.