Prirodni pristup lečenju alergija: I to je moguće VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 21:04

Prirodni pristup lečenju alergija: I to je moguće VIDEO

U današnjem brzom tempu života, suočavanje sa alergijama i održavanje jakog imunološkog sistema postaje sve izazovnije.

Zato imamo prilike da u emisiji 150 minuta poslušamo mnogo toga o ovoj važnoj temi, lečenju alergija kao i da saznamo dosta toga o prirodnom pristupu podizanja imuniteta. O tome govori istaknuti stručnjak iz oblasti fitoterapije i prirodne medicine, gospodin Momčilo Antonijevića.

Čini se da smo postali alergični na sve i svašta kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priroda oko nas u pitanju?

"Tako je. Alergijske reakcije postaju mnogo češće nego što su to nekad bile, ljudi u svojim 60-im i 70-im godinama postaju alergični na neke stvari na koje nikada nisu bili. Ja nisam lekar i nežu da se bavim detaljima toga šta su zapravo alergije ali ću samo da kažem da alergijska reakcija predstavlja zapravo prejaku reakciju našeg imunog sistema na pogrešan način u pogrešno vreme i sa pogrešnim razlogom. I kada su u pitanju alergije, nije potrebno dodatno ojačavati imunitet, već ga treba samo fino podesiti".

Šta je još Momčilo Antonijević rekao na temu alergija, možete pogledati u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.