Preterano spavanje i bezvoljnost

Izvor: B92, 18.Maj.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preterano spavanje i bezvoljnost

Mnogo spavam i samo bih da spavam. U stanju sam da spavam i do 15h. Imam 20-21 godinu. Tačnije 19.10.2010. punim 21 godinu. Nista me ne interesuje. Samo mislim na hranu. Imao sam cilj da smršam i smršao sam. Išao sam u teretanu, a zadnjih mesec dana idem silom. Nikako da se opustim i uživam u životu. Sve mi je čudno.

Iz Vašeg pisma se može zaključiti da ste već neko vreme promenjenog raspoloženja, za šta verovatno postoji neki povod, koji Vi niste naveli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Veliki broj faktora može doprineti raspoloženju kakvo ste opisali, gubitku interesovanja, sanjenom uživanju u svakodnevici i osećanju napetosti... Doživljaj da Vam je sve čudno može biti posledica toga što se ranije niste osećali na taj način, niti su ta osećanja bila tog inteziteta.

Preporučujem Vam da se ukoliko imate mogućnosti obratite psihologu radi psihološkog savetovanja, kako biste tokom savetovanja obradili svoje doživljaje, ponašanje i videli koje je razmišljanje to koje Vas vodi u emotivne probleme.

Irina Radanović, dipl. psiholog

http://www.dr-ristic.com

Odgovore lekara ni u kom slueaju ne treba da shvatite kao postavljanje dijagnoze ili za terapiju bolesti ili drugog zdravstvenog stanja. Ukoliko mislite da imate zdravstveni problem, morate da kontaktirate nadležnog lekara na odgovarajuai naein.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.