Poklon - prilog u Vestima

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2013, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon - prilog u "Vestima"

U izdanju od 6. januara, "Vesti" objavljuju besplatan tematski prilog "Zdravlje"

Jak bol u grudima može da bude bezazlen, ali i da bude prvi simptom plućne embolije, upozorava dr Dragana Jovanović, specijalista za plućne bolesti.

Oduvek se zna da biljke i začini pomažu u očuvanju zdravlja, a mi vam preporučujemo lovor, aromatični analgetik, koji jača apetit, poboljšava probavu, a poznat je i kao sredstvo za iskašljavanje.

Dajemo vam niz saveta kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da poboljšate svoj seksualni život, jer kako kažu stručnjaci dobar seks nije slučajnost.

Zima je uveliko počela, a hladnoća nepovoljno utiče na kožu, jer isušuje površinski sloj, koji reaguje tako što puca. Stoga je prava nega jedini spas.

Da biste zaštitili vaše srce i mozak, koristite u ishrani orahovo ulje. Ukratko, u ovom poklon dodatku "Vesti" naći ćete bezbroj zanimljivih tema iz oblasti zdravlja i praktičnih saveta kako da što duže ostanete mladi i zdravi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poklon – prilog u "Vestima"

Izvor: Dzungla.org, 30.Dec.2013

U izdanju od 6. januara, „Vesti“ objavljuju besplatan tematski prilog „Zdravlje“. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.