PSG: Pozdravljamo spremnost Evropskog parlamenta da posreduje u dijalogu vlasti i opozicije

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG: Pozdravljamo spremnost Evropskog parlamenta da posreduje u dijalogu vlasti i opozicije

Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je danas da pozdravlja spremnost Evropskog parlamenta da posreduje u dijalogu o izbornim uslovima i da očekuje odgovoran pristup svih političkih činilaca ako do tih pregovora dođe.

"Smatramo da je Evropska Unija pokazala poštovanje prema građanima Srbije uvažavanjem i podrškom predlogu koji je u ime PSG predsednik Sergej Trifunović uputio Dejvidu Mekalisteru, predsedniku Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta", navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u saopštenju.

Kako se u saopštenju ističe, PSG ostaje dosledan "borbi za fer i demokratske izbore i poštovanju Sporazuma sa narodom kojim smo se na tu borbu obavezali".

"Pozivamo sve opozicione organizacije da se uprkos ranije proglašenom bojkotu uključe u dijalog i da se zajedničkim snagama izborimo za pravo naših sugrađana da slobodno i bez straha biraju svoje predstavnike", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

PSG: Pozdravljamo spremnost Evropskog parlamenta da posreduje u dijalogu vlasti i opozicije

Izvor: Danas, 17.Sep.2019

Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je danas da pozdravlja spremnost Evropskog parlamenta da posreduje u dijalogu o izbornim uslovima i da očekuje odgovoran pristup svih političkih činilaca ako do tih pregovora dođe. Članak PSG: Pozdravljamo spremnost Evropskog parlamenta da posreduje u dijalogu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.