Odlični saveti za borbu protiv hrkanja

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični saveti za borbu protiv hrkanja

Moguće da muškarci ne bi ni znali da hrču kada bi spavali sami. Postoje sitnice koje biste trebali da promenite kako bi olakšali disanje, smanjili hrkanje i svojoj partnerki olakšali noć.

PrehranaJeste li znali da je jedan od glavnih razloga zašto hrčete prekomerna težina? Ovo bi moglo biti jednostavno rešene, promenite način prehrane kako bi izgubili suvišne kilograme.Promenite jastuk i pozuKako biste sprečili hrkanje potrebno je pre svega osloboditi disajne putove, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ćete postići ako pravilno ležite i naravno ako imate odgovarajući jastuk. Pokušajte da spavate na strani, a ne na leđima.Prestanite da pušitePušenje uzrokuje oticanje grla i suši ga pa su velike šanse da hrčete ako ste pušač. Osim partnerke, i telo će vam biti zahvalno što u njega više ne unosite otrov.Izvor: tportal

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.