Očekivala trojke, dobila četvorke

Izvor: B92, 17.Feb.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekivala trojke, dobila četvorke

Za Kimberli Fugate, sve što je bilo u vezi s njenom trudnoćom, bilo je iznenađenje.

Pre svega, ova žena iz Mičigena nije planirala da ima još jedno dete, ali je u 41. godini saznala da je u drugom stanju.

Dan pre nego što će napuniti 42, iznenadila se po drugi put: očekivala je trojke.

Međutim, kada je 8. februara počela da se porađa u Univerzitetskom medicinskom centru u Misisipiju, desilo se još jedno čudo: ispostavilo se da je reč o četvorkama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to jednojajčanim devojčicama.

Šanse da se tako nešto desi su 13 prema jedan, a veruje se da u svetu trenutno postoji svega 60 takvih slučajeva.

Četiri devojlice Kenli, Kristen, Kajli i neočekivana Kelsi rođene su u 28. nedelji i u bolnici bi trealo da ostanu do maja, kada će se pridružiti starijoj sestri Kejtlin (10) u toplom domu.

Inače, Kelsi tokom pregleda ultrazvukom nije bila vidljiva, pa je njena mama saznala za njeno postojanje tek na porođaju.

“Izvadili su tri devojčice i povikali: ‘Još stopala! Još stopala!’”, kaže srećna mama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.