Noćurak za mladost

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćurak za mladost

Ne morate, da se preopterećujete skupim kremama za podmlađivanje, možda je bolje da mladolikost pokušate da sačuvate uz ulje noćurka.

Ovo ulje s može kupiti u vidu kapsula ili kao tinktura. Stručnjaci kažu da je tajna noćurka u linolnim kiselinama, koja je jedna esencija masnih kiselina, koju ne proizvodi ljudsko telo. Ove masne kiseline aktivno podmlađuju kožu.Potreban je oprez s uljem noćurka zato što bogatstvo nezasićenih masnih kiselina koje posjeduje čini ovo ulje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << podložnim kvarenju oksidacijom, pa je i manje stabilno od većine drugih biljnih ulja. Proces oksidacije se ubrzava u prisustvu nekih metala i čuvanje je obavezno na suvom, hladnom i tamnom mestu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.