Njoke sa ćuretinom

Izvor: S media, 15.Maj.2011, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njoke sa ćuretinom

Sastojci:

400 g njoka

400 g ćurećeg mesa

200 g crvene paprike (2 kom)

100 g šargarepe

100 ml neutralne pavlake

sok od 1/2 limuna

so

biber

peršun

1 kašika ulja


Priprema:

Njoke skuvati u vreloj, slanoj vodi. Kada su kuvane ocediti ih, ali ne ispirati.

Za to vreme na zagrejanom ulju propržiti na kocke sečenu ćuretinu, da ne porumeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Tada dodati šargarepu sečenu na štapiće, a potom crvenu papriku takođe sečenu na štapiće.

Jagnjeće pečenje

Pasulj prebranac

Zapečeni pileći fileti

Sve dinstati oko 7-8 min. i naliti neutralnom pavlakom, i dodati sok od 1/2 limuna. Kuvati oko 2 min. i zatim dodati oceđene njoke.

Dodati so, biber i peršun po potrebi i promešati. Servirati u dublje tanjire.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.