Neverovatna dijeta slavnog glumca: Ovo Rajan Rejnolds pojede u jednom danu

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 07:59

Neverovatna dijeta slavnog glumca: Ovo Rajan Rejnolds pojede u jednom danu

Rajan Rejnolds je poznat po svom humoru, šarmu, ali i trbušnjacima i snažnim rukama.

A ovo poslednje nije postigao sedeći. Naporno vežba u teretani i pazi na ishranu. Prati dijetu koja mu pomaže da izgradi mišićnu masu.

"Izbegava brzu hranu, ograničava nezdrave masti, ima šest manjih obroka dnevno, jede na svaka dva do tri sata. Ugljene hidrate jede posle treninga i ne jede posle 20 časova, što je svakako ishrana koja bi odgovarala prosečnom čoveku. “, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže dijetetičar Ilis Šapiro za Men’s Health.

Dakle, Rejnoldsova dijeta nije nerealna za obične ljude poput ishrane nekih poznatih ličnosti. Dobro je izbalansirana.

"Pošto jede svaka dva do tri sata, to je odlično za njegov metabolizam. Ima dobar balans ugljenih hidrata, proteina i zdravih masti. Slažem se da treba doručkovati sat do sat i po od buđenja. a zatim jedite nekoliko manjih obroka tokom dana“, dodaje dijetetičar.

Što se tiče konzumiranja ugljenih hidrata nakon treninga, prema Šapiru, to je dobro za oporavak mišića i vraćanje izgubljene energije. Međutim, ono što dijetetičarka ne voli jesu neke od namirnica koje slavni glumac konzumira.

"Zamenila bih energetske pločice i šejkove pravom hranom. Možete da jedete krekere sa puterom od orašastih plodova, sveže voće, ćureću šunku ili jaja sa avokadom", savetovala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.