Navala emocija: Preplašena 12-godišnjakinja porađa majku

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navala emocija: Preplašena 12-godišnjakinja porađa majku

Dvanaestogodišnja Džejsi Delapena iz Misisipija doživela je u utorak jedan od najemocionalnijih trenutaka na svetu.

Džejsi je toliko žarko želela da bude uz svoju majku Didi Karavej trenutku porođaja, da su joj lekari izašli u susret i pustili je u porođajnu salu.

Devojčica je, međutim, na kraju dobila mnogo više nego što je očekivala.

“Počela sam da plačem jer sam do tada mislila da neću uspeti da izdaleka vidim porođaj pošto sam suviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niska”, rekla je.

“A onda je doktor Volf rekao ‘Zašto ne bi sama porodila majku?’. A ja sam rekla ‘Šta? Ne mogu da verujem!”, dodala je Džejsi.

“Pustili su me da sama izvučem brata i presečem pupčanu vrpcu. Igrala sam se doktora i ranije, ali ovo se događalo u stvarnosti. Bila sam vrlo nervozna”, otkrila je.

U porođajnoj Sali se nalazio i Džejsin otac, koji je fotoaparatom zabeležio dirljive trenutke.

“Kada sam videla sve te emocije na njenom licu, rasplakala sam se”, rekla je majka Didi.

Dečak, koji je u međuvremenu dobio ime Kejson, je dobro i teži 3.340 kilograma.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.