Najbolja je apoteka pod vedrim nebom i emocionalno čišćenje VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 17:00

Najbolja je apoteka pod vedrim nebom i emocionalno čišćenje VIDEO

Organska ishrana i prirodni sokovi su pravi melem za ljudski organizam i odličan način za podsticanje imuniteta. Međutim, to nema efekta ukoliko ne očistimo emocije, um, telo i dušu, tvrdi doktor prirodne medicine Milovan Hadžija Milošević iz sela Dub kod Bajine Bašte.

Prirodna medicina ne leči, već revitalizuje imuni sistem, koji sam sebe reguliše, zato su nam potrebne biljke u ishrani, nikako nije poželjno meso, jer stvara kiselost u krvi, kao i pasterizovano mleko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Pasulj ima najviše proteina, soja takođe, jer u samo 100 g soje ima 43 odsto proteina, više nego u mesu i ima 20 aminokiselina koje su dobre za organizam", kaže Milovan.

Biljke kroz fotosintezu neorganske minerale pretvaraju u organske koje krv može da unese u ćelije.

"Sve žitarice imaju minerale, vitamine i enzime, dakle sve ono što je potrebno za ljudski organizam", rekao je on za Televiziju "Prva".

Za detoksikaciju organizma, pogotovu kod teških bolesti, najbolje je piti vodu i sokove od voća i povrća, i to od cvekle, šargarepe, celera i krompira." Taj sok možete piti u količini od 2 litra, 21 dan ili 40 dana, u zavisnosti od kojih bolesti boluje čovek", kaže on.

Milovan napominje da je čovek potpuno zdrav kada očisti telo, dušu, um i emocije.

"Potrebno je emocionalno čišćenje organizma, da nema tuge i žalosti, nema stresa, i zapamtite da sve što vam se desilo vi ne možete da izmenite", zaključio je Milovan.

"Priroda je apoteka pod vedrim nebom, a sve što nam treba je već u našoj blizini", kaže Milovan.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.