Muškarac primio 217 vakcina protiv korone: Jedinstven slučaj VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 14:59

Muškarac primio 217 vakcina protiv korone: "Jedinstven slučaj" VIDEO

Čak 217 vakcina protiv korone primio je jedan 62-godišnji muškarac u Nemačkoj.

Nikakve štetne posledice zbog toga nije imao, ustanovili su lekari koji su ga pregledali nakon što se saznalo šta je uradio.

Kako je uopšte moguće da neko primi toliko mnogo vakcina a da niko to ne vidi u evidenciji? Ako se njemu ništa loše nije desilo nakon 217 doza, padaju li u vodu sve tvrdnje onih koji se plaše da prime i samo jednu?

O tome je govorio u emisiji Jutro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prof. dr Andrej Trampuž, infektolog iz Berlina.

"To je prvi slučaj, pa smo zato i gledali da li ima neke štete. On čak nije bio nijednom inficiran koronom, tako da je hipervakcinacija bila jako efikasna u njegovom slučaju", istakao je dr Trampuž.

On je za samo 29 meseci primio sve doze, a vakcine je kupovao privatno u apoteci.

"Priča jeste neverovatna, ali je dobro da se saznalo za to pa smo videli i da hipervakcinacija svakako nije štetna. To se naravno ne savetuje", rekao je on.

Ostaje nepoznato kako je čovek uspeo sve to da uradi, očigledno se desio propust u sistemu, s obzirom da vakcinacija mora da se zavede negde.

Opširnije o ovoj vesti pogledajte u video-prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.