Mini implanti u ordinaciji Morita

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini implanti u ordinaciji ''Morita''

Savremenim rešenjima današnje stomatologije i protetike rešen je veliki problem populacije koja nosi totalne proteze koje su neudobne, stvaraju osećaj nesigurnosti i umanjuju kvalitet života.

Danas taj problem u stomatološkoj ordinaciji ''Morita'' rešavaju ugradnjom mini implanta na koje se jednostavnim sistemom proteza "kači", fiksira u ustima i time se pomeranje proteze u ustima eliminiše što pacijentima pruža sigurnost i sampopouzdanje u svakodnevnom životu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Tako postavljene proteze su stabilne i komforne jer nemaju "nebo", odnosno ne prostiru se preko celog nepca tako da omogućavaju i potpuno uživanje u hrani i piću, a pre svega zdrav i lep osmeh.

Rešavanje bezubosti protezom na mini implantima danas se primenjuje i u proceduri postavljanja implanta na koje se posle od četiri do šest meseci postavlja metalo-keramički most kao privremeno rešenje čime pacijenti rešavaju problem nedostatka zuba.

Komplenta tekst o implantima možete pogledati OVDE.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.